Skype Me™!

Υπηρεσίες

 

Ο κλάδος των μεταχειρισμένων χωματουργικών μηχανημάτων είναι μια δύσκολη αγορά με πολλές ιδιαιτερότητες όπως η σχεδόν χωρίς σύνορα αναζήτηση  από χώρα σε χώρα του κατάλληλου μηχανήματος που προυποθέτει ένα μεγάλο δίκτυο επαφών και ιδιαίτερες γνώσεις στον τεχνικό έλεγχο πριν την αγορά.

Θεωρούμαστε από τους προνομιούχους του χώρου να έχουμε τη δυνατότητα πραγματικά άμεσης συνεργασίας , λόγω της κοινής ιδιοκτησίας , με την PAN TRADING MACHINERY AB μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στο εμπόριο χωματουργικών μηχανημάτων στην Ευρώπη.

Η πολύχρονη διαδρομή της PAN TRADING στην ανταγωνιστικότατη ευρωπαική αγορά και η στρατηγική της θέση στη Στοκχόλμη έχουν ως αποτέλεσμα ένα πολύ σημαντικό αριθμό συνεργατών και μια τεχνογνωσία πολλών ετών στο service των μηχανημάτων και την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του χώρου που είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι πόροι για εμάς και την εξυπηρέτηση των πελατών μας στον ελληνικό χώρο.

Φροντίζουμε πάντα να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ερωτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας

Χρειάζεστε ένα μηχάνημα ετοιμοπαράδοτο και έτοιμο για δουλειά?

Οι εταιρείες μας στην Ελλάδα διατηρούν πάντα στις εγκαταστάσεις τους στον ελληνικό χώρο 40-50 ετοιμοπαράδοτα  χωματουργικά μηχανήματα  και έχουν άμεση πρόσβαση σε ακόμα 80-100 μηχανήματα που υπάρχουν πάντα σε stock στις εγκαταστάσεις μας στη Σουηδία.

Χρειάζεστε ένα μηχάνημα που δεν υπάρχει στις εγκαταστάσεις μας ή στη λίστα μηχανημάτων μας?

Σε περίπτωση που το μηχάνημα που χρειάζεστε δεν υπάρχει ήδη ετοιμοπαράδοτο στις εγκαταστάσεις μας έχουμε απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες αναζήτησης , τεχνικού ελέγχου , μεταφοράς και παράδοσης στου μηχανήματος έτοιμο για δουλειά χωρίς πρόσθετους μεσάζοντες που ανεβάζουν το κόστος είτε αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό με γνώμονα την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας

Ενδιαφέρεστε να ανταλλάξετε το μηχάνημά σας ?

Το εύρος των χωματουργικών εργασιών είναι σχετικά μεγάλο και είναι σχεδόν αδύνατον κάποιος εργολάβος ή τεχνική εταιρεία να έχουν διαθέσιμα όλων των τύπων και μεγεθών χωματουργικών μηχανημάτων για να καλύπτουν κάθε πιθανό έργο που αναλαμβάνουν. Για τη διευκόλυνση των πελατών μας και την αποφυγή δεσμεύσεων νέων κεφαλαίων για την αγορά πάγια τακτική μας είναι να δεχόμαστε και ανταλλαγές μηχανημάτων.

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε τον εξοπλισμό σας?

Τα μηχανήματα αποτελούν στην ουσία δεσμευμένα κεφάλαια για τους επαγγελματίες εργολάβους , τις τεχνικές και τις κατασκευαστικές εταιρείες. Είναι πολύ συνηθισμένη διαδικασία κάποια απο αυτά να πρέπει να πουληθούν είτε επειδή έχουν εκπληρώσει το σκοπό τους (το έργο στο οποίο χρησιμοποιούνταν έχει ολοκληρώθει) είτε επειδή οι ιδιοκτήτες επιλέγουν να ρευστοποιήσουν κάποια από τα κεφάλαια που έχουν επενδύσει για την αγορά τους

Η πώληση ενός μηχανήματος όπως και η αγορά του δεν είναι απλή υπόθεση και για αυτό όπως δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε οποιονδήποτε για την αγορά του το ίδιο συμβαίνει και με την πώληση του.

Η πώληση έχει σκοπό να επιτύχει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από τη διάθεση του μηχανήματος και αυτό απαιτεί την εμπειρία του πωλητή στα παρακάτω σημεία

  1. Εκτίμηση της εμφανισιακής και κυρίως της λειτουργικής κατάστασης του μηχανήματος από έμπειρους τεχνικούς
  2. Εκτίμηση της ζήτησης για τον κάθε τύπο μηχανήματος στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά
  3. Γνώση των εγχώριων αλλά και των διεθνών τιμών για κάθε τύπο μηχανήματος
  4. Εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πωλητή από τον υποψήφιο αγοραστή κυρίως όταν πρόκειται για εξαγωγή του μηχανήματος
  5. Γνώση των διαδικασιών εξαγωγής και των διαδικασιών μεταφοράς του μηχανήματος
  6. Εγγύηση της ομαλότητας της συναλλαγής και για τον πωλητή και για τον αγοραστή
  7. Απόφαση για διάθεση του μηχανήματος λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω  με σκοπό το μέγιστο όφελος του πωλητή

Οι εταιρείες μας μπορούν να αναλάβουν την πώληση των μηχανημάτων είτε με τη μορφή απλής διαμεσολάβησης είτε με τη μορφή της απευθείας αγοράς και μετακίνησης των μηχανημάτων στις εγκαταστάσεις μας.


Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο εμπόριο μεταχειρισμένων χωματουργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών των πιο γνωστών εργοστασίων παραγωγής μηχανημάτων έργων παγκοσμίως όπως Caterpillar , Komatsu , Liebherr , Volvo , Hitachi , JCB , Bobcat , Atlas Copco ,Sandvik ,Terex κ.α.

Υπηρεσίες

Οι εταιρείες μας στην Ελλάδα διατηρούν πάντα στις εγκαταστάσεις τους στον ελληνικό χώρο 40-50 ετοιμοπαράδοτα χωματουργικά μηχανήματα και έχουν άμεση πρόσβαση σε ακόμα 80-100 μηχανήματα που υπάρχουν πάντα σε stock στις εγκαταστάσεις μας στη Σουηδία.

Μεταφορά

Έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες μεταφορές στη διάρκεια της επαγγελματικής μας πορείας έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταφορά εγχώρια η διεθνή και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κερδίσουν χρόνο και χρήμα επιλέγοντας τον καλύτερο συνδυασμό μεταφορικών μέσων και δρομολογίων.

Πελάτες

Σε 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα έχουμε αναδειχτεί σε ηγέτη στην αγορά μεταχειρισμένων χωματουργικών μηχανημάτων που αποτελεί πάνω από το 80% της συνολικής αγοράς χωματουργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των χωματουργικών μηχανημάτων που έχουμε διαθέσει ξεπερνά τα 1400.

Για περισσότερα από 27 χρόνια η Pan Trading προμηθεύει την παγκόσμια αγορά με καινούργια και μεταχειρισμένα χωματουργικά μηχανήματα.Η εταιρεία μας ξεκινώντας από την Σουηδία έχει ιδρύσει υποκαταστήματα σε Ελλάδα , Γερμανία και Αιθιοπία δημιουργώντας έτσι ένα ικανότατο δίκτυο για αμφότερες τις εισαγωγές και τις εξαγωγές μηχανημάτων.
>>